Sültlaskás, zsíros kenyér

Amikor a dolgok átlényegülnek....

Felbontottam egy, a napokban eltett nyári laskagombát. Részben konzerválás, részben éppen ilyesmire szántam. Nagyon finom! A fűszeres sült gomba a mangalicazsírral, rajta a lilahagyma... gondoltam megérdemli, hogy így is szerepeljen itt ez a finomság.

Elkészítését viszont nem írom le újra, ITT található. A hűtőből kivéve érdemes picit várni, hogy a zsír puhább, kenhetőbb legyen. Lehet még utólag picit sózni a kenyeret, hagymát, és egy kis frissen tört fekete bors is mehet rá, ha valaki fűszeressebben szereti.

**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal 
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések