Vadzöldségpesztós sültkrumpli, olívaolajas pácolt télifülőkék friss kenyéren

Az összeállítás nagyon finom. A pesztókat sokféle vadzöldséggel készítem, ITT több is található. Finomak pirítóson, tésztán vagy akár így is, sült krumplival.  A fiatal téli fülökéket (más rugalmasabb állagú gomba is lehet) ecetes fűszeres lében főzve pácoltam, majd finom olívaolajba tettem fűszerekkel. Részletesebben ITT írtam le, hogyan készült és mire kell figyelni. Készíthető hasonló olívaolajban eltett gomba más módon is, előzetes pácolás helyett grillezve sült gombával, mint ahogy ITT taláható keserűgomba esetében. 


**********************************

Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonalKöszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.


Megjegyzések