Pácolt, olívaolajas lilapereszkék, fetával, olívabogyóval puha kenyéren

Amikor elkészül, összeérik egy finomság, akkor pl. így lehet felhasználni. 

A lilapereszkéket előzetes fűszeres, ecetes pácolás, főzés után fűszeres olívaolajba tettem. Elkészítését ITT írtam le. Nagyon finom lett és egy gyorsan elkészíthető reggelihez kiváló. A fűszeres olaj a kenyeret is némileg átáztatja, plusz a többi íz együtt... még a mustármagok és az egész borsok is puhára főttek, jó ráharapni a csípős ízekre is.    

**********************************

Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonalKöszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.

Megjegyzések