Vargánya cukkinivel, paradicsomosan, picit bővebb lével, friss kenyérrel
Elég spontán, ami van, abból készülő ebéd volt, nagyon finom lett. Az éppen frissen szedett pár idősebb vargánya kalaphúsát és tönkjét is beletettem, amit sokáig már nem lehetett tartogatni.
Elkészítés: A vargányát tisztítás után daraboltam, kevés zúzott fokhagymával vajon pirítottam, majd hozzáadtam az összevágott friss paradicsomokat és a darabolt cukkinit. Kevés vizet öntöttem még hozzá sóztam, borsoztam, kis lángon, fedő alatt készre főztem. Bővebb, fűszeres, ízes leve lett, amit jó volt a friss kenyérrel is mártogtani.
További vargányás receptek IDE kattintva böngészhetők.
**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése