Gombatartósítás gyűjtemény

Gombatartósítás az Erdőkóstolón. Finomak, és még soha nem romlott meg egy sem.
De mindig nagyon alaposan, tisztán, rendesen hőkezelve dolgozom,
 és kétszer hőkezelem a már megtöltött üvegeket (első hőkezelés utáni kihűlés után újra kuktába teszem és felforralom őket, majd dunsztba teszem)
 így tartósító-mentesek:







tejsavasan erjesztett "kovászos" fermentált
gombasaláta








Gombatartósítás marinálással - Netgombász

A saját gyűjtésű gombákat lássa szakellenőr!


Erdőkóstoló a Facebook-on még több tartalommal,


**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal 
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.

 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések