Gombatartósítás gyűjtemény
Gombatartósítás az Erdőkóstolón. Finomak, és még soha nem romlott meg egy sem.
De mindig nagyon alaposan, tisztán, rendesen hőkezelve dolgozom,
és kétszer hőkezelem a már megtöltött üvegeket (első hőkezelés utáni kihűlés után újra kuktába teszem és felforralom őket, majd dunsztba teszem)
így tartósító-mentesek:
tejsavasan erjesztett "kovászos" fermentált gombasaláta |
Gombatartósítás marinálással - Netgombász
Erdőkóstoló a Facebook-on még több tartalommal,
**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése