Gombatartósítás gyűjtemény

Gombatartósítás többféle módon összefoglalva módon az Erdőkóstolón ITT található
Finomak, és még soha nem romlott meg egy sem.
De hőkezeléssel készülőknél mindig nagyon alaposan, tisztán, rendesen hőkezelve dolgozom,
 és kétszer hőkezelem a már megtöltött üvegeket (első hőkezelés utáni kihűlés után újra hőkezelem kuktában)
 Gombatartósítás bejegyzések a blogon ITT teljes egészben elérhetőek, alábbiak példák erre (ezen bejegyzés óta jócskán bővült a téma blogon, ITT  )







tejsavasan erjesztett "kovászos" fermentált
gombasaláta



A saját gyűjtésű gombákat lássa szakellenőr!
Erdőkóstoló a Facebook-on még több tartalommal,


**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal 
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.

 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések