Gombatartósítás az Erdőkóstolón. Finomak, és még soha nem romlott meg egy sem.
De mindig nagyon alaposan, tisztán, rendesen hőkezelve dolgozom, így tartósítómentesek:
A gombakonzerválásról másoknál:
Csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető!
......az értékek őrzése a régi tudásból, az igény megteremtése az értékek őrzésére a természetben. Változatos, sokszínű természetünk, erdeink, rétjeink, vadvizeink számos eleme táplálék is. A legegészségesebb élelmiszerek (vadvízi halak, vadhús, gyógy- és ehető vadnövények, legelő állatok teje és húsa) ezekről származnak, így túlélésünk zálogai. De csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető. A blogon információkat adok az ehető, vadontermő növényekről és gombákról, felhasználásuk lehetőségéről, módjáról, gyűjtésük etikájáról, szabályairól, törvényeiről.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése