Grillezett medvehagymás vajas

A medvehagymások közül a legegyszerűbb elkészíteni, de nem csak ezért érdemes.
Elkészítés: 10 dkg vajat apróra vágott vagy botmixerrel darált kevés medvehagymával kikeverünk, sózzuk, kenyér- vagy bagettszeletekre kenjük és grillsütőben vagy sütőben rápirítjuk a kenyérre. A medvehagyma mennyisége ízlés kérdése, de kevés vagy több medvehagymával is finom. Akinek túl erős a medvehagyma, keverheti csalánnal vagy pl. spenóttal is. Megszórható még reszelt sajttal vagy akár a sajttal együtt is süthető.

**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal 
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések