Szőlős, citromos, galambgombás szendvicsrevaló

A galambgombákat megtisztítottam, összevágtam, majd bő vajon, pici fokhagymával, megsózva pirítottam. Ha levet engedne azt el kell párolni. Közben egészen egészen pici zsályával, pici citromos illatú kakukkfűvel, frissen őrölt borssal, kevés frissen vágott petrezselyemmel és elég sok citromhéjjal fűszereztem, majd hozzáadtam a szőlőszemeket, azokat már csak átmelegítettem. Így elkészítve szendvicsre pakolva vagy körettel, salátával finom. 
      

Ajánlom még ezeket is:
 
 

Sokéle más galambgombás finomság IDE kattintva böngészhető.

 **********************************

Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal 
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések