Sült keserűgomba fűszeres olajban konzerválva
A keserűgomba elkészítésére a sütés az ajánlás a gombász könyvekben. Így megsütöttem és olajban várja a felhasználást. Nálam küllemre már nyerő lett, egy rövid összeérési időt adok neki, aztán kóstolás, de minden finom benne, tehát együtt is az lesz, ebben biztos vagyok.
A keserűgombák felhasználásáról ITT írtam egyébként, további keserűgombás receptek pedig IDE kattintva találhatók. Ennek az elkészítése pedig a kép alatt.
**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése