Diós, fügés, fetasajtos melegszendvics
A sós, krémes fetasajt, az édes füge és a megpirult dió együtt... Hát soha ne legyen rosszabb dolga senkinek!
Elkészítés: A friss fügét kisebbre daraboltam, a diót csak nagyobb darabokra morzsoltam kézzel, majd ezeket összekevertem egy krémes (de nem extrém sós) fetasajttal és még pici tört borssal fűszereztem. A keveréket megvajazott kenyérkékre kenten bőven és átprítottam. A füge édessége jó kontraszt a sós fetasajt mellett, de szerintem nem jó, ha túl sok a füge, a dió pedig csak kevés, itt-ott jó ráharapni. További diós finomságok ITT böngészhetők.
**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése