Diós, fügés, fetasajtos melegszendvics

 A sós, krémes fetasajt, az édes füge és a megpirult dió együtt... Hát soha ne legyen rosszabb dolga senkinek!  


Elkészítés: A friss fügét kisebbre daraboltam, a diót csak nagyobb darabokra morzsoltam kézzel, majd  ezeket összekevertem egy krémes (de nem extrém sós) fetasajttal és még pici tört borssal fűszereztem. A keveréket megvajazott kenyérkékre kenten bőven és átprítottam. A füge édessége jó kontraszt a sós fetasajt mellett, de szerintem nem jó, ha túl sok a füge, a dió pedig csak kevés, itt-ott jó ráharapni. További diós finomságok ITT böngészhetők.

**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal 
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések