Pitypangos bruschetta-szerűség
A pongyola pitypang levelei, nem csak akkor finom és hasznos, ha nincs más. Amikor már kesernyésebb a levél, akkor blansírozva vagy akár főzve is nagyon jól használható, nem beszélve a már sokat hangoztatott erényeiről ....
A pitypangról, mint zöldségnövényről más országokban is, és erényeiről ITT . A pitypang bemutatása tápláléknövényként pedig ITT
**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése