Ugrás a fő tartalomra
Keresés
Keresés ebben a blogban
Erdőkóstoló
Csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető.
Oldalak
Főoldal
Figyelmeztetés, törvények, szabályok
Bemutatkozás
Hogy volt régen
Irodalom
Tanfolyam
Fajok, növényi részek és elkészítésük
FONTOS
Továbbiak…
Megosztás
Link lekérése
Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail
Más alkalmazások
Címkék
erdei gomba
Bejegyezte:
Dénes Andrea
június 28, 2016
Róka- és galambgombák rukkola ágyon, vajas pirítóson
A gombák paradicsom-kockákkal, pici fokhagymás vajon lepirítva, rukkola ágyon, vajas pirítóson fekszenek.
Megjegyzések
Népszerű bejegyzések
Bejegyezte:
Erdokóstoló
május 05, 2012
A "csirkehúsgomba", avagy a sárga gévagomba a konyhámban
Bejegyezte:
Erdokóstoló
július 06, 2012
A nem ehető szamóca
Megjegyzések
Megjegyzés küldése