Csalános fasírt szendvicsen

 csalán-fasírt - aminek elkészítése ITT található - változatosan felhasználható, pl. így is. 

A csalán szinte egész évben elérhető, fontos vad levélzöldség. Fogyasztásának szabályairól, egyéb tudnivalókról ITT és ITT írtam. Ajánlott elolvasni.  


Elkészítés: A csalános fasírt tehát ÍGY készült, annyi változtatással, hogy a fasírtmasszába reszelt, kis olajon pirított sárgarépát is kevertem, és nem zabpehelybe, hanem lenmagpehelybe forgattam sütés előtt. Hidegen és melegen is finom. A szendvicsre keresztben, csíkokra szeletelve tettem.   

Már 100-nál is több további csalános recept ITT böngészhető.

A vadnövény- és gombagyűjtés szabályai, törvényei biztonsági szempontjai ITT olvashatók.

**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal 
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések