A vadon ízei - szakácskönyv
Nem oly régen jelent meg egy kis szakácskönyv, amiben erdőkóstoló receptek is találhatók.
Széles összefogás eredményeként elkészült a Gyeregyalog.hu Egyesület és a szerkesztő BioBia jóvoltából szakácskönyvünk, mely a déli határmenti régió nemzetiségeinek gasztonómiai hagyományait, illetve a vadon termő növények étrendbe való beemelésének lehetőségeit gyűjti csokorba hagyományos és innovatív receptek segítségével, itt élő és tevékenykedő, a gasztronómiát különböző megközelítésben művelő nagyszerű emberek tollából.
Kiegészítés: 2024-ben megjelent az Elfeledett növényeink c. könyv, ami az eddigi leggazdagabb
tartalom, ami a régi vadnövényhasználat témában elérhető. Könyvesbolti forgalomba nem került,
jelenleg a 2. kiadása még kapható. További információ a könyvről, elérhetőségéről ITT olvasható.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése