Rókagombás, bazsalikomos, paradicsomos szendvicsrevaló
Rókagomba, ha van, az mindig kiváltságos érzés.
Ebben a nagyon egyszerű összeállításban is mennyei volt.
További rókagombások IDE kattintva fedezhetők fel.
Elkészítés: Az összevágott rókagombát fokhagymával, olívaolajon + vajon, sózva pirítottam, majd hozzáadtam egy kockára vágott, héj nélküli, piros paradicsomot, szárított bazsalikommal, őrölt borssal fűszereztem, majd elpároltam a levét. Pirítósra halmoztam és apró, friss bazsalikomlevelekkel szórtam meg.
**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése