2014. augusztus 24., vasárnap

Erdei gombás pirítósok, szendvicsek

Erdei gombával nagy kedvencem a pirítósra készített gombás ragu. 
Ezerféleképpen elkészíthető. 
Néhány ötlet:


Vajon, pici sonkával párolt tölgyfa érdestinórus, paradicsomos, zöldpaprikás ragus pirítós. 
Fűszerek: fokhagyma, só bors, petrezselyem    
  


vajon pirított sárga rókagombás és galambgombás szendvicsek, csípős zöldpaprikával

 Krémesebb, kecskesajtos, tejfölös, vajon pirított vargánya pirítóson. 
Fűszerek: kurkuma, só bors, csili

Párolt gévagombás, citromborsos, tejfölös, főtt tojásos, madársóskás szendvicskék

Téli fülőkés, sajtos, édes köményes pirítós

Egyéb szendvicsek:


vadzöldséges lencsekrémes, és vadzöldséges babsalátás szendvicskék


Szurokfüves (Origanum vulgare), Camambert sajtos szendvicskék

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...