Csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető!

......az értékek őrzése a régi tudásból, az igény megteremtése az értékek őrzésére a természetben. Változatos, sokszínű természetünk, erdeink, rétjeink, vadvizeink számos eleme táplálék is. A legegészségesebb élelmiszerek (vadvízi halak, vadhús, gyógy- és ehető vadnövények, legelő állatok teje és húsa) ezekről származnak, így túlélésünk zálogai. De csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető. A blogon információkat adok az ehető, vadontermő növényekről és gombákról, felhasználásuk lehetőségéről, módjáról, gyűjtésük etikájáról, szabályairól, törvényeiről.

2018. március 26., hétfő

Medvehagymás, joghurtos uborkasaláta

Görög ihletésű saláta medvehagymásítva



Hozzávalók:
fél db csíkokra vágott kígyóuborka 
2-3 levél medvehagyma összevágva
Öntet: kb. 2 kanál natúr joghurt, pici citromos bors, só, pici édesítés 

Az öntet hozzávalóival kezdve a hozzávalókat összekeverjük, majd tálaláskor megszórjuk néhány db. illatos ibolya virággal.  

Erdőkóstoló a Facebook-on még több tartalommal,


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...