Csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető!

......az értékek őrzése a régi tudásból, az igény megteremtése az értékek őrzésére a természetben. Változatos, sokszínű természetünk, erdeink, rétjeink, vadvizeink számos eleme táplálék is. A legegészségesebb élelmiszerek (vadvízi halak, vadhús, gyógy- és ehető vadnövények, legelő állatok teje és húsa) ezekről származnak, így túlélésünk zálogai. De csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető. A blogon információkat adok az ehető, vadontermő növényekről és gombákról, felhasználásuk lehetőségéről, módjáról, gyűjtésük etikájáról, szabályairól, törvényeiről.

2016. május 10., kedd

Tündérnek lenni jó érzés - avagy a Magyar Turizmus Zrt. újságírójának erdőkóstoló riportja

Úton a boszorkányosodás felé - mert kicsit úgy érzem, gyógynövények, erdei gyűjtögetés közepette, egy kor után az ember lánya elkezd boszorkányosodni - jó érzés, ha mégis erdei tündéreket emleget a riporter.  A Magyar Turizmus Zrt. újságírója Tóth Enikő kért tőlem riportot
 itt 
olvashatjátok. 

egy korábbi riport a Pécsi Újságban pedig itt 
olvasható




2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...