Komlóspárgás tojáslepény, párolt komlóhajtás és egyebek komlóból

komlóspárgáról nem először írok, kedvenc tavaszi vadzöldségeim egyike. Figyelni kell, ha tavasszal előbújik. Mindig a hajtás 10-15 cm-es végét gyűjtöm. Addig finom, míg roppanva törik. Később, megnőve rostos, szálas és elvékonyodik.
Annyira finom, hogy Európa több országában termesztik, és piacokon is árulják

 Ittittitt és itt  is írtam róla korábban. Zöldbab vagy spárgaszerűen, változatosan használható.

 Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak készítését, az Erdőkóstoló adományvonalát ide kattintva eléri. Gyors, egyszerű támogatási lehetőség. A támogatást köszönöm, ha érkezik! 


komlóspárgás tojáslepény vagy felvert tojás készítésének mikéntje
bővebben: itt
komlóspárga a kosaramban
Komlóspárga egy olasz piacon (kép forrása)
komlóspárga párolva fűszeres fokhagymás zsiradékon,
pirított zellerrel, sült medvehagymával, tükörtojással 
komlóspárga sajttal töltött szalonnacsíkban,
medvehagymás zöldbabbal. Recept: itt


**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal 
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések