Galambgomba-ragus szendvics
Már nehezen viseltem a friss gomba nélküli időszakot, így ma
beosontam a pécsi piacra és vettem pici galambgombát. Volt rókagomba és
vargánya is, és pár más faj is, de én nagyon szeretem a galambgombákat, és ha a
róka ára ötössel kezdőik, akkor meg pláne :).
Ezt alkottam a friss galambokból, úgy 5 perc alatt. Vajon pirítva. Fűszerek: babérlevél (hagytam, hogy a vajban
picit kiadja ízét), fokhagyma, só, bors, petrezselyem. Amikor kihűlt, csípős
zöldpaprika cikket és egy sötétzöld nem csípőset is kockáztam bele. Hideg ivójoghurttal finom
volt.
Sokéle más galambgombás finomság IDE kattintva böngészhető.
Erdőkóstoló a Facebook-on még több tartalommal,
**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése