tag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post6454578790209160876..comments2024-03-21T13:10:30.571+01:00Comments on Erdőkóstoló: Sokak kedvence, a nagy őzlábgomba felismerése és felhasználásaErdokóstolóhttp://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-11982538469689507752022-10-14T12:47:54.986+02:002022-10-14T12:47:54.986+02:00A sapadt elősutes igeretes otlet, lehet en is kipr...A sapadt elősutes igeretes otlet, lehet en is kiprobalom. <br />Mondjuk mi a gomba (csirke, karaj, stb) kirantasrol teljesen leszoktunk, a sörteszta jobban kimeli az olajat és a szakács is lelkesebb... ;-) GastRoBotihttps://www.blogger.com/profile/17681594718206133817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-7341375953233599352022-10-08T14:25:10.227+02:002022-10-08T14:25:10.227+02:00Én mindig fagyasztom. Panírozva, sütve, de nem tel...Én mindig fagyasztom. Panírozva, sütve, de nem teljesen, csak sápadtra. Evés előtt forró olajba dobva és készre sütve pont olyan tökéletes, mint frissen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-68451726580285752922022-05-26T15:57:05.217+02:002022-05-26T15:57:05.217+02:00köszi!köszi!Dénes Andreahttps://www.blogger.com/profile/10332987471831058406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-10955335136810740942022-05-18T12:41:41.485+02:002022-05-18T12:41:41.485+02:00Nem erdemes fagyasztani, meg panirozva sem, mert o...Nem erdemes fagyasztani, meg panirozva sem, mert osszeesik és nagyon "öreg" ize lesz. Szomszédoknak szoktam adni inkább belőle és ők is szoktak hozni ha találnak. GastRoBotihttps://www.blogger.com/profile/17681594718206133817noreply@blogger.com