tag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post4492006227601234991..comments2024-03-28T15:41:11.957+01:00Comments on Erdőkóstoló: Sötét színű cseresznyeszilvából lekvár és szörp passzírozással, sütőben készítveErdokóstolóhttp://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-10190891582557108682022-07-13T04:51:46.921+02:002022-07-13T04:51:46.921+02:00Villany sütőben, hány fokon kell "sütni"...Villany sütőben, hány fokon kell "sütni" a lekvárt?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-90096792022825012622017-06-17T20:37:22.615+02:002017-06-17T20:37:22.615+02:00köszönjük!köszönjük!Erdokóstolóhttps://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-35245494907864709392017-06-16T12:09:44.750+02:002017-06-16T12:09:44.750+02:00Egyszerűbb módja a paszírozásnak: Nagy fazékba műa...Egyszerűbb módja a paszírozásnak: Nagy fazékba műanyag szúnyoghálót teszek, a peremén gumipókkal rögzítem. Beöntöm az összeturmixolt szilvát, majd leveszem a gumipókot, összefogom a szúnyogháló széleit, megtekerem, aztán szép lassan kipasszírozom belőle a pépet. Ha rostmentes levet szeretnénk, akkor következő lépésben ugyanez vászonanyagon át.vizushttps://www.blogger.com/profile/00987339018492418110noreply@blogger.com