tag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post1903803223223766971..comments2024-03-28T15:41:11.957+01:00Comments on Erdőkóstoló: Vargányás vaj szendvicsre, pirítósra, fűszervajként sültekre, grillekre Erdokóstolóhttp://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-2641220758584083982020-12-14T17:12:18.414+01:002020-12-14T17:12:18.414+01:00Köszönöm én is ! Köszönöm én is ! Erdokóstolóhttps://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-36469222813200781182020-12-14T17:11:07.132+01:002020-12-14T17:11:07.132+01:00Köszönöm! Örülök, hogy ízlett. Kipróbálom én is sz...Köszönöm! Örülök, hogy ízlett. Kipróbálom én is szerecsendióval.<br />Erdokóstolóhttps://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-10080201624007885832020-12-12T18:45:22.328+01:002020-12-12T18:45:22.328+01:00Remek recept, egészen apróra vágott vargányával ké...Remek recept, egészen apróra vágott vargányával készítettem, egy kis őrölt szerecsendióval bolondítottam pluszban :-)petikepetikenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-4759244184402319142016-12-08T06:32:38.129+01:002016-12-08T06:32:38.129+01:00Kösz az ötleteket !!
Vargánya a kedvencem mégpedig...Kösz az ötleteket !!<br />Vargánya a kedvencem mégpedig a következő módon:<br />Tisztítás szeletelés után olajon,fedő alatt lesütöm.Amikor már majdnem készen van,megszórom egy kevés borssal,nagyszemű sóval és átforgatom egy kisadag vajon.Pirított toastkenyérrel vagy baguettel fogyasztom.<br />Megpróbáltam olivával,zsírral és vajjal is lesütni,de nem ízlett csak a fent leírt módon.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16200764482138922046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-64435422569421739472016-08-05T11:42:28.439+02:002016-08-05T11:42:28.439+02:00kurkumának az íze is jelentős, ezért azzal óvatosa...kurkumának az íze is jelentős, ezért azzal óvatosan bánok Dénes Andreahttps://www.blogger.com/profile/10332987471831058406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-61381044753907208322016-06-30T22:28:23.846+02:002016-06-30T22:28:23.846+02:00Egy csipet Kurkuma és Curry
s a gombás étel sem le...Egy csipet Kurkuma és Curry<br />s a gombás étel sem lesz többé barna trutyi..<br />Minden gombás étel színezhető ezekkel a fűszerekkel. A kurkuma mellesleg kiváló élettani hatásokkal rendelkezik, amit jó beemelni a mindennapi étrendbe. Íze kis mennyiségben elenyésző.<br />A curry az csípősebb, intenzívebb, pikánsabb. Kiválóan passzol a gombás ételekhez.zanóthttps://www.blogger.com/profile/12919772698271260674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-86383891465998935042014-12-27T22:42:57.568+01:002014-12-27T22:42:57.568+01:00szerintem is az lehetett
szerintem is az lehetett <br />Erdokóstolóhttps://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-9189607828691387472014-09-15T17:48:46.476+02:002014-09-15T17:48:46.476+02:00Ó, ezt most mindenképpen kipróbálom! Annyi a vargá...Ó, ezt most mindenképpen kipróbálom! Annyi a vargánya a "mi erdőnkben", hogy vadászom az ötleteket az elkészítésére.<br />Péntek este hirtelen ötlettől vezérelve az apróra vágott, fiatal vargányakalapokat sok fokhagymával sok disznózsírban sütöttem egészen ropogósra, majd csatos üvegben a hűtőbe kerültek. Szombat reggelire pirítóssal és friss zöldpaprikával fenomenális volt. :-)Csipkerózsahttps://www.blogger.com/profile/02895713627212493600noreply@blogger.com