Ugrás a fő tartalomra
Keresés
Keresés ebben a blogban
Erdőkóstoló
Csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető.
Oldalak
Főoldal
Figyelmeztetés, törvények, szabályok
Bemutatkozás
Hogy volt régen
Irodalom
Tanfolyam
Fajok, növényi részek és elkészítésük
FONTOS
Továbbiak…
Megosztás
Link lekérése
Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail
Más alkalmazások
Címkék
riport
Bejegyezte:
Erdokóstoló
november 26, 2016
Riport az erdőkóstolásról
Balikó Gergő riportja a Pécsi Újságban
Tóth Enikő cikke pedig itt olvasható
Tündérnek lenni jó érzés
A Hetek című folyóiratban Lamos Edittel beszélgettünk az erdőkóstolásról. Címe: Erdőkóstoló. Vendégváró természet. A cikk
itt
olvasható.
A Gasztroangyal is megtisztelt, Borbás Marcsival mezei iringót is kóstoltunk
A vadnövény- és gombagyűjtés etikája, törvényei, szabályai: itt
Megjegyzések
Népszerű bejegyzések
Bejegyezte:
Erdokóstoló
május 05, 2012
A "csirkehúsgomba", avagy a sárga gévagomba a konyhámban
Bejegyezte:
Erdokóstoló
május 20, 2012
Fűszeres, gyógyfüves ecetek vadontermő növényekből
Megjegyzések
Megjegyzés küldése