Csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető!

......az értékek őrzése a régi tudásból, az igény megteremtése az értékek őrzésére a természetben. Változatos, sokszínű természetünk, erdeink, rétjeink, vadvizeink számos eleme táplálék is. A legegészségesebb élelmiszerek (vadvízi halak, vadhús, gyógy- és ehető vadnövények, legelő állatok teje és húsa) ezekről származnak, így túlélésünk zálogai. De csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető. A blogon információkat adok az ehető, vadontermő növényekről és gombákról, felhasználásuk lehetőségéről, módjáról, gyűjtésük etikájáról, szabályairól, törvényeiről.

2013. május 17., péntek

Köszönet a Blogdíjért, és adom is tovább, blogajánlóként isAkitől kaptam, és hálásan köszönöm, és ajánlom is őket, hiszen mindegyiket kedvelem én is:

Ezmegaz blog - http://ezmegaz-krinsz.blogspot.hu/
Kisribizli blogja - http://kisribizli.blogspot.hu/
Szarkafészek, avagy száll a szarka fészkére - http://szarka-feszek.blogspot.hu/

Akinek küldöm:
200-nál kisebb követővel rendelkező kedves blogjaim, és akik mástól nem kaptak mostanában, mert adnám még a Kakukkfű (http://kakukkfu-hortobagyianna.blogspot.hu/) blognak, Ezmegaz blognak (http://ezmegaz-krinsz.blogspot.hu/), akik már kaptak ilyet és többeknek, akik viszont már jóval túlhaladtak a 200 lelkes rajongón, mondjuk a The 3 Foragers (http://the3foragers.blogspot.hu/) Amerikában, de kicsit magyar is, Szeretetrehangoltan blog (http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/), és még sokat sorolhatnék, nézzétek jobb oldalt.

És akinek küldöm sok szeretettel a 4 blog:
Select Food - http://selectfood.blogspot.hu
Naspolykonyha - http://naspolyakonyha.blogspot.hu/
Gombamánia blog - http://gombaklub.blogspot.hu/
Pásztortűz blog - http://pasztortuz.blogspot.hu/

és négy ráadás, talán nem baj:
Culinaria Ungaria blog Németországban, de nem is kicsit magyar - http://culinariaungaria.blogspot.hu/
Zöldörökség - http://zoldorokseg.blogspot.hu/
Így főz anyátok - http://igyfozanyatok.blog.hu/
Mr. Wilson túlélő blogja Lengyelországban: http://bushcraftwilson.blogspot.hu/, aki nem magyar kicsit sem, de sokat tanulok Tőle.

A díj ajánlás is persze, ha esetleg még nem ismeritek őket, nézzetek be a fenti blogokra, mert JÓK!, Én sokat tanulok alkotóiktól.

További teendők: értesíteni a díjazottakat,.
mert a blogdíj adományozás feltételei megemlíteni kitől kaptam, továbbítani 4 blognak akinek még nincs 200 követője (de lesz), és értesíteni a díjazottakat.

Gratulálok Mindenkinek és köszönet a díjért!

5 megjegyzés:

 1. Köszönöm a díjat!

  Sajnos nem jöttem rá, hogyan tudnám a facebookot beépíteni a sablonomba, így nem látszik a blogban, hogy a Gombamánia oldalát nyolcszáznál is többen "lájkolták". :-)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám is :) Én is nagyon szeretem a Te blogodat!
  Kívánok további minden szépet,
  Anna :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm! :) Neked is további sok sikert kívánok.
  A többi teendőről még ma este gondoskodom!
  Később nézz be hozzám, érdemes! ;)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen, jól esik, hogy rám is gondoltál:)
  (Ha nem baj, én nem fogom továbbadni, persze nem azért, mert nincsenek kedvenc blogjaim, csak egy időben túl sok díj keringett a blogok közt, volt, aki naponta többet is kapott innen-onnan, nem bánom, ha nem tér vissza ez). De nagyon rokonszenves döntés tőled, hogy blogajánlóvá alakítottad a díjadást:)
  Sokat tanulok tőled, alapvető információforrás lett a blogod az utóbbi évben, nagyon alaposan, profin csinálod, szóval köszönöm a sok jó ötletet, amit tőled kapok!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm mindenkinek, aki továbbadja, annak is,, aki nem, annak is. Írjátok továbbra is a blogot, hogy legyen sok hasznos ötlet információ!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...