Ugrás a fő tartalomra
Keresés
Keresés ebben a blogban
Erdőkóstoló
Csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető.
Oldalak
Főoldal
Figyelmeztetés, törvények, szabályok
Bemutatkozás
Hogy volt régen
Irodalom
Tanfolyam
Fajok, növényi részek és elkészítésük
FONTOS
Továbbiak…
Megosztás
Link lekérése
Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail
Más alkalmazások
Címkék
pongyola pitypang
salátaboglárka
Bejegyezte:
Erdokóstoló
február 14, 2013
A tavasz első ehető jelei
Ma, ill. a napokban (2013 február) a Mecsekben készült fotókon
salátaboglárka (Ranunculus ficaria)
medvehagyma (Allium ursinum)
legelső kibújt levelei
Virágzó pitypang vagy gyermekláncfű
(Taraxacum officinale)
Megjegyzések
Népszerű bejegyzések
Bejegyezte:
Erdokóstoló
május 05, 2012
A "csirkehúsgomba", avagy a sárga gévagomba a konyhámban
Bejegyezte:
Erdokóstoló
július 06, 2012
A nem ehető szamóca
Megjegyzések
Megjegyzés küldése