tag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post159767440101590101..comments2024-03-28T15:41:11.957+01:00Comments on Erdőkóstoló: Bodzavirágos szamócadzsemErdokóstolóhttp://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-78068520155958937182016-05-27T17:22:53.653+02:002016-05-27T17:22:53.653+02:00Nem lesz híg? Mindenki mondja hogy ha eper lekvárt...Nem lesz híg? Mindenki mondja hogy ha eper lekvárt csinálnak nem raknak bele folyadékot csak cukrot.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12553158212153275031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-16562343554305755062012-05-20T14:34:06.905+02:002012-05-20T14:34:06.905+02:00Mági, köszönöm! Jó annak akinek van saját epre!Mági, köszönöm! Jó annak akinek van saját epre!Erdokóstolóhttps://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-65559132743165882862012-05-20T14:33:30.026+02:002012-05-20T14:33:30.026+02:00Ha megszíneződik a virág akkor is szép rózsaszín l...Ha megszíneződik a virág akkor is szép rózsaszín lesz. Hosszú távú tapasztalatom nincs, mert a tavalyiak irtó gyorsan elfogytak.Erdokóstolóhttps://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-24779285478271147922012-05-20T14:31:08.276+02:002012-05-20T14:31:08.276+02:00Örülök, ha tetszik. Dunsztba is szoktam tenni, ha ...Örülök, ha tetszik. Dunsztba is szoktam tenni, ha nagyon biztosra szeretnénk, érdemes. Száraz dunsztba lehet tenni, ha a forrón feltöltött üvegeket betakarva hagyjuk kihűlni. Ha van forró vizem, pl. amiben az üres üvegeket kiforralom, akkor sokszor abba vízbe állítom bele a befőttet szörpöt. De ha keveset teszek el, és steril az üveg és forrón töltöm bele az anyagot, akkor nem mindig teszem dunsztba.Erdokóstolóhttps://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-77935076277550059512012-05-19T21:27:26.958+02:002012-05-19T21:27:26.958+02:00Remek párosítás én is szoktam ilyet.
Teljesen egy...Remek párosítás én is szoktam ilyet. <br />Teljesen egyetértek Veled a tartósítószer nélküli eltevésben, én is így mindig és nem romlik meg!<br />Illetve a csökkentett cukor tartalommal is.<br />Végre elkezdett érni a saját eper:)Mágihttps://www.blogger.com/profile/15704657742548280809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-88438995030314196352012-05-19T21:15:20.945+02:002012-05-19T21:15:20.945+02:00Nagyon szép. A bodza nem fog elszíneződni?Nagyon szép. A bodza nem fog elszíneződni?krinszhttps://www.blogger.com/profile/02997422906447277557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8848273750736082489.post-48734609121108602762012-05-19T18:50:41.318+02:002012-05-19T18:50:41.318+02:00Nagyon szuper, nagyon tetszik, irtó finom lehet bo...Nagyon szuper, nagyon tetszik, irtó finom lehet bodzával:) Bár az akácos is nagyon tetszik, viszont itt nincs akácfa.Dunsztba sem szoktad őket tenni? Nem szükséges?trollanyuhttps://www.blogger.com/profile/09422338060370020956noreply@blogger.com