Csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető!

......az értékek őrzése a régi tudásból, az igény megteremtése az értékek őrzésére a természetben. Változatos, sokszínű természetünk, erdeink, rétjeink, vadvizeink számos eleme táplálék is. A legegészségesebb élelmiszerek (vadvízi halak, vadhús, gyógy- és ehető vadnövények, legelő állatok teje és húsa) ezekről származnak, így túlélésünk zálogai. De csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető. A blogon információkat adok az ehető, vadontermő növényekről és gombákról, felhasználásuk lehetőségéről, módjáról, gyűjtésük etikájáról, szabályairól, törvényeiről.

2013. augusztus 18., vasárnap

Ehető vadnövényes gasztro-csoport ajánló


mezei katángvirág, zöldfűszeres sajt a szendvicsen  

Ha van kedved megbeszélni, megosztani ehető vadnövényekről és a belőlük készültekről tapasztalataidat, itt lehetséges, kattints: Vadnövény gasztronómia Facebook csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...