Medvehagyma szezon kezdésre - Kis ismétlés a fontos tudnivalókról. Törvények, szabályok


jogszabályok

Megjegyzések

 1. Csodás bejegyzés, sok hasznos tudnivalóval! Köszi!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon örülnék egy olyan „sorozatnak” – aminek mondjuk az lenne a címe, hogy
  „MOST KELL GYŰJTENI” - vagy valami hasonló….
  A növény neve mellett pedig szerepelhetne a felhasználási ajánlat. Egyszerű, áttekinthető, lényegre-törő. És inkább kevesebb, mint több szöveggel, mert ha sok a „rizsa”, abba belezavarodik az ember, meg összekeveri, vagy elunja az olvasását. Esetleg a gyengébbek kedvéért egy fotó.
  És ez a rovat rendszeresen jelentkezne – amikoris felhívnád a figyelmet az épp akkor aktuális növények/termések gyűjtésére. És nem a teljes gyógynövény-arzenálra gondolok, hanem a legismertebb, leggyakrabban használtakra – végülis nem szakemberek akik elsősorban olvassák a blogodat, csak nyitott és kíváncsi, hétköznapi lények.
  Ebből lehetne havonta egy – jobban rá tudna koncentrálni az ember, mint amikor egy postban több témáról esik szó. Nem tudom, másnak mi erről a véleménye, de nekem pl. segítenél vele, pedig én azért elég jól ismertem a vadon termő növényeket, mégis néha „lemaradok” erről-arról, mert nem jutott időben eszembe, hogy most kellett volna szedni ezt, vagy azt….

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Aranyos Fodorka! Igyekszem. De ha valakik tavalytól végignézi a bejegyzéseket, az alap fajok már most fenn vannak időben és időrendben. Új fajokat is szeretnék idén bevezetni, de röviden nem fog menni, mert azt vallom, hogy alaposan fel kell ismerni egy fajt mindenkinek aki gyűjti, nem szeretném, ha baj lenne. Tehát csak alapos leírással fogom adni a bejegyzéseket, ahhoz pedig idő kell vagyis kellene nekem.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések