Csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető!

......az értékek őrzése a régi tudásból, az igény megteremtése az értékek őrzésére a természetben. Változatos, sokszínű természetünk, erdeink, rétjeink, vadvizeink számos eleme táplálék is. A legegészségesebb élelmiszerek (vadvízi halak, vadhús, gyógy- és ehető vadnövények, legelő állatok teje és húsa) ezekről származnak, így túlélésünk zálogai. De csak a tisztán tartott és el nem pusztított természet ehető. A blogon információkat adok az ehető, vadontermő növényekről és gombákról, felhasználásuk lehetőségéről, módjáról, gyűjtésük etikájáról, szabályairól, törvényeiről.

2013. január 28., hétfő

Itt az ideje

Benevezték az Erdőkóstolót a Nők Lapja Café blogversenyére, melyben keresik az ország legjobb bloggerináját. Nos a bloggerina stimmel. De, hogy a legjobb lenne? Hát van még mit javítani. De ha Ti kedvelitek, mint Bia aki benevezte, akkor szavazhattok 
itt: Szavazok
És aminek még itt az ideje, azt a kép alatt sorolom:


Szóval aminek még itt az ideje:
Mondjuk nézzetek körül itt, ha még nem tettétek:.Vadnövénykóstolós, nagyszerű, amerikai blog 

és az Erdőkóstoló blog jobb oldali sávjában még találtok párat, ahol érdemes körülnézni.

És igen, ideje elfogyasztani a betárolt medvehagyma készítményeket, mert lassan itt az új. Bármennyire is hihetetlen (számomra) lassan egy éve indult a blog, éppen a medvehagymaszezon kezdetén. 


Aztán: aki nem követi az Erdőkóstolót a Facebook-on, akkor itt az ideje, hogy néha oda kattintson, mert ott sokkal több információ megosztására is lehetőség van, így ott jobban pörög az "Erdőkóstolás".

Pl.
mert annak is itt az ideje, hogy kihasználjuk a téli vadzöldségeket a zöldségínséges időkben, mint a pl. tyúkhúr, zamatos turbolya, csalán, melyek most is gyűjthetők.


6 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...